ua en ru

Верховна Рада: онлайн-трансляція 20.03.2014

Верховна Рада: онлайн-трансляція 16.04.2014 зараз у прямому ефірі на каналі еспресо ТБ. Народні депутати затвердили порядок денний роботи Верховної Ради України на 16 квітня 2014 За відповідне рішення проголосували 241 народних депутатів.

Верховна Рада : онлайн- трансляція 16 квітня 2014 в прямому ефірі. Нардепи прийняли порядок денний роботи Ради Народні депутати затвердили порядок денний роботи Верховної Ради України на 16 квітня 2014 За відповідне рішення проголосували 241 народних депутатів. Нагадаємо , відповідно до порядку денного Верховна Рада сьогодні має намір прийняти Декларацію про боротьбу за визволення України. Парламент планує розпочати роботу з заяв фракцій і груп , а потім приступить до розгляду Декларації про боротьбу за визволення України.

Крім того , депутати мають розглянути проект постанови " Про заяву Ради про гарантії прав кримсько -татарського народу в складі української держави" , а також законопроект про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованих територіях і проект закону про окупованій території - АРК Крим .

Також по темі:

Верховна Рада: онлайн-трансляція

Верховна Рада: онлайн-трансляція 24 лютого 2014