ua en ru

У Венесуелі противники Мадуро барикадують вулиці

У Венесуелі противники Мадуро барикадують вулиці Фото: Ніколас Мадуро Марос (instagram.com/dpresidencia)

Опозиція організувала 24-годинну акцію громадянської непокори

Противники президента Венесуели Ніколаса Мадуро барикадують вулиці в рамках організованої опозицією 24-годинної акції громадянської непокори. Про це повідомляє Reuters.

"Багато вулиць Венесуели спорожніли і були забарикадовані в четвер в рамках страйку, організованого противниками Мадуро, що вимагає дострокових президентських виборів і відмови скликання Установчих зборів, яке, як вони побоюються, є створенням диктатури", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, багато підприємств зупинилися, оскільки опозиція організувала акцію 24-годинного громадянської непокори, намагаючись завершити майже два десятиліття правління Соціалістичної партії

Наголошується, що багато приватних транспортних компаній приєдналися до страйку, студенти та активісти повитягали сміття та меблі на вулиці, щоб створити барикади

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що венесуельська опозиція закликає громадян вийти на загальний страйк 20 липня 2017 року.

Повідомляється, що заклик пролунав у понеділок, 17 липня, після проведення символічного референдуму проти планів президента Венесуели Нікола Мадуро втілити зміни в конституцію.