ua en ru

Провідні фондові індекси США різко знизилися

Провідні фондові індекси США різко знизилися Фото: індекс Dow Jones впав на 5%

Індекс Dow Jones впав на 5%

Індекс Dow Jones, що формується найбільшими промисловими компаніями, на відкритті торгів Нью-Йоркської фондової біржі в понеділок за перші десять хвилин (16:40) упав на 5%, втративши тим самим 827 пунктів. Про це повідомляє РБК.

"При самому відкритті індекс опускався ще нижче, втрачаючи понад 1000 пунктів. Серед компаній індексу найсильніше падають котирування Boeing, Cisco, Coca-Cola і DuPont (близько 5% падіння по кожному тікеру)", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, індекс "широкого ринку" S&P 500 до 16:40 знижується на 80 пунктів (на 4%).

Повідомляється, що в перші хвилини після відкриття біржі зниження доходило до 5,2%.

"Найсильніше з "трійки" провідних фондових індексів США "просів" індекс високотехнологічних компаній Nasdaq, який за десять хвилин після початку торгів у Нью-Йорку втратив 5,2%. На даний момент свій мінімальний внутрішньоденної рівень Nasdaq показав всього через хвилину після відкриття біржі: до 16:31 індекс втрачав 8,8%", - повідомляє РБК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що увечері 24 серпня ціни на нафту знову підсилили падіння, після того, як торги на американських біржах відкрилися зниженням. Так, нафта марки Brent на біржі ICE торгується біля позначки 43 доларів за барель.