ua en ru

СБ в 2012 р. оновить стратегію партнерства в Україні, - Райзер

Світовий банк (СБ) оновить стратегію партнерства в Україні, а також обере нового директора свого представництва в країні в 2012 році. Про це в ході прес-конференції заявив директор Світового банку в Україні, Білорусі і Молдові Мартін Райзер, передає кореспондент РБК-Україна.
"В 2011 році закінчується стратегія партнерства з Україною. Зараз ми на стадії написання нової стратегії партнерства з Україною, вона (стратегія) скоро буде відправлена у раду директорів і десь на початку весни 2012 року вона може бути затверджена радою директорів", - сказав Райзер.
За словами Райзера, нова стратегія буде спрямована на покращення та поглиблення економічних структурних реформ. "Ми бачили, що в Україні є достатньо планів і програм реформ, але ми часто бачимо, що в реальності втілення цих програм і планів відстає або реалізується не повністю", - зазначив він.
Крім того, Мартін Райзер повідомив, що 2011 рік був останній рік його роботи в Україні.
"Це остання прес-конференція, яку я проводжу як директор Світового банку по Україні, я на початку наступного року переїжджаю ...Сподіваюся, що ви надасте підтримку моєму приймачу, який приїде в 2012 році", - повідомив Райзер.