ua en ru

ВАСУ надіслав сторонам копії рішень про визнання недостовірними результатів виборів на округах №11 та 71

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) сьогодні виготовив повний текст рішення у справі про визнання недостовірними результатів виборів у одномандатних виборчих округах №11 та №71 та надіслав копії рішення сторонам у справі. Про це повідомила прес-служба ВАСУ.

«Колегія суддів ВАСУ у відведений законодавством термін виготовила повний текст рішення у справі за адміністративним позовом громадян N, N2 та N3 до Центральної виборчої комісії про визнання протиправною бездіяльності, скасування рішення та зобов'язання вчинити дії (справа про визнання недостовірними результатів виборів у одномандатних виборчих округах №11 та №71)», - сказано в повідомленні.

Також, сьогодні відповідну постанову ВАСУ(№ П/800/99/13 від 8 лютого 2013 р.) направлено до Єдиного державного реєстру судових рішень.

«Термін виготовлення повного тексту рішення по справі за адміністративним позовом громадян N, N2 та N3 до Центральної виборчої комісії про визнання протиправною бездіяльності, скасування рішення та зобов'язання вчинити дії сплив 13 лютого 2013 року о 24.00», - відзначено в повідомленні.

Нагадаємо, переможцем на окрузі №11, за даними ЦВК, є Олександр Домбровський. На окрузі №71 переміг Павло Балога.

Читайте також: Рибак звернувся до КСУ у справі про позбавлення мандатів Балоги і Домбровського