ua en ru

Васильківська влада просить місцевих мешканців не виходити на вулиці

Васильківська влада просить місцевих мешканців не виходити на вулиці Фото: Пожежа на нафтобазі під Києвом

Васильківська РДА просить не панікувати

Васильківська районна державна адміністрація просить місцеве населення по можливості залишатись вдома при закритих кватирках через пожежу на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської обл. Про це повідомила прес-служба Васильківської РДА.

"Рекомендації населенню: по можливості залишатись вдома при закритих кватирках. Виходячи на вулиці одягати ватно-марлеву пов'язку, особливо дітям, людям похилого віку і тим, хто хворіє легеневими захворюваннями", - йдеться у повідомленні.

Також РДА рекомендує місцевим мешканцям зважено реагувати на новини й повідомлення у засобах масової інформації.

"На території військової частини та АЗС "КЛО" , що знаходяться біля нафтобази "БРСМ-нафта" пожежі немає... Просимо не панікувати! Загрози життю населення немає", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що дякуючи, волонтерам та небайдужим громадянам на даний час зібрано достатню кількість донорської крові. "Прийом крові тимчасово припинено", - зазначають в РДА.

Як зазначається, до гасіння пожежі залучено 45 одиниць пожежної, спеціальної техніки та 3 пожежних потяга. Загальна кількість особового складу більше 200 чол.

Наразі інтенсивність вогню знизилась. На місце надзвичайної ситуації перебувають міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра, Секретар РНБО Олександр Турчинов.

Нагадаємо, на нафтобазі під Києвом продовжується локалізація вогню.