ua en ru

Valucrypt (Вальюкрипт): відгуки про можливості від Центру Біржових Технологій

Valucrypt (Вальюкрипт): відгуки про можливості від Центру Біржових Технологій

У 2009 році світ вперше дізнався про Биткоин – інформаційної валюті, яка є унікальним інструментом для обміну. З кожним днем криптовалют стає все більше: Bitcoin, Dashcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin. Вони мають свій власний курс, котирування якого на біржах зростають з кожним днем. Є попит – є і пропозиція, і більшість людей у світі на цьому заробляють. Однак зараз для покупки Биткоина потрібні великі гроші. Вальюкрипт (Valucrypt) Телетрейд - це проект, де торгувати криптовалютами можна безпечно, легально і ще з брокерським плечем 1:10. Торгівля Биткоином здійснюється через ліцензовану компанію ТелеТрейд, на найбільш зручній та популярній платформі в світі MT4. C Valucrypt можна торгувати Биткоином зі свого смартфона, без прихованих комісій і з моментальним виконанням угод. Про Вальюкрипт відгуки підтверджують, що ТелеТрейд одним з перших дав можливість легко і доступно торгувати криптовалютами.

ВальюКрипт, відгуки про можливості від ТелеТрейд

Якщо говорити безпосередньо про Биткоин, його видобуток виробляється за технологією "блокчейн" на спеціальних фермах.

Є два види ферм - соло і пул. Соло ферми вже не рентабельні: з 2017 збільшилася кількість майнер-видобувачів, у зв'язку з цим алгоритми видобутку Биткоина ускладнилися через конкуренцію. Ферма "пул" вигідна при вкладеннях на суму в 1 млн доларів. І це за умови, що обладнання буде розміщено в Китаї. Можна і в нашій країні, але собівартість буде ще вище, плюс є ймовірність конфлікту з правоохоронними органами.

У будь-якому випадку, купівля Биткоин здійснюється з метою заробити. Однак, щоб заробити, вам не обов'язково купувати його на криптобирже, ви можете зробити це через ліцензованого брокера ТелеТрейд. Переваги співпраці з Телетрейд величезні: з вашого рахунку у брокера вкрасти Биткоин неможливо. Крім того, якщо раптом Биткоин скасують чи заборонять, брокер зробить вам перерахунок у долари або євро, що не дасть вам втратити гроші.

Відгуки про Вальюкрипт розповідають про наступні переваги цього продукту:

  • контроль 24/7;
  • невелика сума для вигідного інвестування;
  • можливість виходу з бізнесу в будь-який час.

Вальюкрипт: відгуки про Вальюкрипт і його переваги

Вальюкрипт відгуки. Биткоин. Криптобиржи

Є думка, що правильно і вигідно купувати кріптовалюти саме на криптобиржах. На жаль, ці біржі нелегальні - їх зламують шахраї, і там часто крадуть. У минулому році в Гонконгу було вкрадено Биткоинов на суму 65 млн доларів, у зв'язку з чим Центробанк Китаю ввела заборону на криптобиржи, що спровокувало падіння Биткоина на 60%. Існує ймовірність, що ситуація може повторитися, тому торгівлю Биткоином переводять на легальні і регульовані біржі. Так, наприклад, з 10 грудня Биткоин офіційно торгується на Чиказькій біржі. Через кілька місяців Биткоин буде торгуватися на Франкфуртській, Нью-йоркської і Токійській біржах. А це означає, що дні нелегальних криптобирж полічені.

Тому правильніше і вигідніше купувати кріптовалюти у ліцензованого брокера. Про Вальюкрипт відгуки підтверджують і фіксовану комісію – це спред і він завжди дорівнює всього кілька відсотків від вартості Биткоина, що дуже мало в порівнянні з 2000% зростання самого Биткоина.

Вальюкрипт Телетрейд. Вальюкрипт Центр Біржових Технологій

Як підключитися до Вальюкрипт?

Вартість Биткоин зростає з кожним днем і приносить свій дохід багатьом користувачам Valucrypt. Підключайтеся до Вальюкрипт Teletrade, поки ціни на криптавалюты ще не виросли до свого граничного максимуму і у вас ще є шанс заробити в 10 разів більше звичайного. Перспективи такі, що з легкістю можна розраховувати на подвоєння депозиту за кілька місяців. А з усіх питань, пов'язаних з Вальюкрипт, Центр Біржових Технологій вас проконсультує.

Вальюкрипт. Відгуки про Вальюкрипт і сервісі Teletrade