ua en ru

Валерія Гонтарєва очолить делегацію України на збори МВФ в Перу

Валерія Гонтарєва очолить делегацію України на збори МВФ в Перу Фото: Голова НБУ, Валерія Гонтарева

Офіційна делегація попрямує на зустріч м. Ліма на цьому тижні

Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва очолить офіційну делегацію України, яка попрямує в Перу (р. Ліма) для участі у щорічних зборах Міжнародного валютного фонду (МВФ) і Світового банку з 8 по 12 жовтня. Про це Нацбанк повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Під час візиту глава регулятора і делегація візьмуть участь в офіційних заходах щорічних зборів, а також зустрінуться з керівництвом МВФ і світового банку, керівництвом центробанків Канади, Швеції, Новій Зеландії, Австрії та Кіпру, представниками провідних міжнародних компаній.

"Під час зустрічей пройде обговорення економічної ситуації в України та монетарної політики НБУ, надання міжнародної допомоги, а також низку питань двостороннього співробітництва", - йдеться в повідомленні.

З 8 по 12 жовтня 2015 року Голова Національного банку України Валерія Гонтарева очолюватиме офіційну делегацію України д...

Posted by Національний банк України on 7 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко обговорив з директором Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард виконання умов для отримання чергового траншу МВФ.