ua en ru

В.Янукович розгляне питання мотивації регіонів щодо збору податків.

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі в Адміністрації Президента з новопризначеними головами РДА пообіцяв розглянути питання мотивації регіонів щодо збору податків, повідомляє прес-служба Президента України.
В.Янукович зауважив, що "обов'язково розглядатиметься питання мотивації регіонів щодо збору податків, щоб кожен регіон мав можливість заробляти кошти", говорячи про деталі розгляду та ухвалення регіональних кошторисів.
Також Президент України наголосив на нагальній потребі залучення інвестицій для розробки та реалізації нових проектів, що даватимуть перспективу розвитку кожного краю.
"Ефективна робота буде тоді, коли вона буде конкретною, коли кожен координуватиме свої дії, менше займатиметься політикою, а більше опікуватиметься вирішенням проблем людей", - зазначив В.Янукович, наголошуючи на необхідності якнайшвидшого відновлення вертикалі влади у регіонах і висловивши побажання щодо зменшення політизації у владі.
Президент також наголосив, що треба робити все, аби об'єднати людей. Він запропонував головам районних адміністрацій активніше залучати до роботи у регіонах народних депутатів України. "Вони всі - вихідці з регіонів, тож запрошуйте, вирішуйте питання, ставте завдання, щоб вони працювали разом з вами", - наголосив Президент України, додавши, що "нині не можна гаяти часу, необхідно діяти швидко і злагоджено".
"Треба працювати цілодобово, тоді й результат буде", - констатував В.Янукович.