ua en ru

В.Слаута представив нового міністра транспорту і зв’язку К.Єфименка.

Віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута представив новопризначеного міністра транспорта та зв'язку України Костянтина Єфименка колективу відомства, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України.
Міністр транспорту та зв'язку України К.Єфименко подякував Президенту України Віктору Януковичу, прем'єр-міністру України Миколі Азарову, першому віце-прем'єр-міністру України Андрію Клюєву за надану довіру керувати міністерством. "Я вдячний всьому колективу міністерства за те, що у складний час для економіки країни відомство працювало стабільно та ефективно", - заявив К.Єфименко і висловив сподівання, що "й надалі нам вдасться конструктивно вирішувати як поточні проблеми, так і довгострокові".
А.Клюєв подякував першому заступнику Василю Шевченку, який тривалий час виконував обов'язки міністра, та трудовому колективу міністерства за роботу. За словами К.Єфименка, нині перед Мінтрансзв'язку стоять серйозні виклики та задачі. "У першу чергу мова йде про розвиток та розбудову транспортних магістралей України, підготовку до Євро-2012", - наголосив міністр.