ua en ru

В.Пилипенко: Заява про зняття голови фракції НУНС М.Мартиненка не має жодних юридичних наслідків.

Сьогоднішня заява першого заступника голови ВР Олександра Лавриновича про зняття голови фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Миколи Мартиненка не має жодних юридичних наслідків. Про це заявив народний депутат, член фракції БЮТ Володимир Пилипенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Таким чином будь-який депутат з Партії регіонів може підійти до віце-спікера Миколи Томенка і попросити його оголосити заяву про те, що Януковича переобрано на посаді голови фракції Партії регіонів", - сказав він. "Тому заяви про те, що від сьогоднішнього дня Мартиненко нібито не виконує обов'язки голови фракції, не мають під собою правових підстав", - наголосив Пилипенко, додавши, що Мартиненко продовжує залишатися головою фракції НУНС. В.Пилипенко також зазначив, що з приводу цієї ситуації не потрібно навіть звертатися до суду. "Я думаю, що ніяких позовів не буде, оскільки неможна оскаржити те, що юридично не відбулося", - сказав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні О.Лавринович в ході засідання оголосив про відкликання М.Мартиненка з посади голови фракції НУНС. "На підставі письмового звернення 38 депутатів, членів фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" від 6 листопада 2009 р. інформую про відкликання Миколи Мартиненка з посади голови фракції", - сказав О.Лавринович.