ua en ru

У Кривому Розі Depot Development Group відкриє новий торгівельний комплекс.

У Кривому Розі Depot Development Group відкриє новий торгівельний комплекс у другому кварталі 2010 р., повідомляє прес-служба компанії.
"Торговий комплекс знаходиться на завершальній стадії. Будівельні роботи вже завершені, об'єкт готовий до введення в експлуатацію. Сьогодні ми активно набираємо орендарів і ведемо переговори з декількома великими мережевими операторами меблів, товарів для дому тощо", - зазначив заступник виконавчого директора компанії Depot Development Group Костянтин Ісаєв.
Торговий комплекс побудований на ділянці 2.5 га, загальна площа становить понад 5 тис. кв. м. Перед торговим комплексом розташована парковка на 200 машиномісць. Якірним орендарем є гіпермаркет електроніки FoxMart.
Торговий комплекс розташований на бульварі Вечірньому в Кривому Розі в центральному адміністративному районі - Саксаганському, у спальному масиві міста, що поєднує кілька мікрорайонів: "1-й Східний", "2-й Східний", "3-й Східний" і "Сонячний". Поблизу також розташований продуктовий супермаркет "Сільпо".
Depot Development Group - девелоперська компанія повного циклу. Створена у 2007 р. у складі великого українського холдингу - групи компаній "Фокстрот". Крім самостійного системного управління всіма об'єктами нерухомості холдингу, основним та найбільш важливим завданням Depot Development Group є розвиток мережі торгово-розважальних центрів по всій Україні.