ua en ru

У Києві затримано "злодія в законі", уродженця Грузії "Рамаза Кутаїського".

Працівники Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України спільно з УБОЗ ГУ МВС в м. Києві затримали впливового "злодія в законі", відомого в кримінальних колах на прізвисько "Рамаз Кутаїський", уродженця міста Багдад Республіки Грузія. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України. Разом із ним був затриманий його помічник.

На території України "Рамаз Кутаїський" намагався активно впливати на криміногенну ситуацію. Він разом з іншими кримінальними авторитетами брав участь у "злодійських збіговиськах", створив злочинні групи, які спеціалізувалися на майнових та автомобільних крадіжках.

У 2008 р. "Рамаз Кутаїський" вів активний "злодійський" спосіб життя на території РФ - був "смотрящим" по Ростовській області. У березні 2009 р. його затримали працівники УБОЗ РФ і депортували до Грузії через Україну. Але він втік з літака в Україні та до теперішнього часу проживав у м. Києві.

В даний час Рамаз разом зі своїм помічником затриманий за підозрою у скоєнні низки злочинів, таких як крадіжка, підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів.