ua en ru

В Києві затримано грузинського "злодія в законі" Гєзо Кардаву.

Працівники Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України затримали грузинського «злодія в законі» Гєзо Кардаву, відомого у кримінальних колах на прізвисько «Гєзо Гальський», повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України. Він (1978 р.н.) уродженець с.Набакєві, Республіка Грузія, раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів на території Грузії та Росії.

За даними оперативників, «злодій в законі» Гєзо Кардава перебував на території України нелегально та намагався встановити контроль за ділками тіньового бізнесу, які раніше знаходились під впливом відомого «злодія в законі» на прізвисько «Антімоз», який на території України контролював діяльність бізнес-структур та мав широке коло корумпованих зв'язків. Наприкінці травня 2009 р. Кухілава Антімоз був екстрадований до Республіки Грузія із забороною в'їзду на територію України терміном на 5 років.

Зараз він перевіряється на причетність до протиправної діяльності на території України та вирішується питання щодо видворення його за межі держави.