ua en ru

У Донецькій обл. закрито рух пасажирського та обмежено рух вантажного транспорту на ділянках траси Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь.

У Донецькій області з 11:00 тимчасово закрито рух для пасажирського та обмежується рух вантажного автотранспорту на автодорозі державного значення Н-20 Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь, від 138 км (межа м. Донецьк) до 222 км (межа м. Маріуполь), у зв'язку з різким похолоданням та снігопадом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

У Миколаївській області ускладнений проїзд на автодорозі Н-14 Кіровоград - Миколаїв на 196 км ‑ 204 км. Дорожні служби не припиняють роботи з очищення снігу.

У Херсонській області на автодорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на Таганрог) на ділянці 190 км - 207 км вітер і сніг утворюють перемети.

У Дніпропетровській області на всій території області йде сніг із сильним вітром. Це призводить до утворення снігових переметів. Проводиться патрульне снігоочищення. Ускладнено проїзд до більше 30 населених пунктів.

На зимовому утриманні доріг працюють 2598 механізмів та 3985 робітників.

Відстежуючи ситуацію на транспорті, Мінтрансзв'язку звертається до водіїв та керівників автопідприємств по можливості утриматися від дальніх поїздок, особливо в райони, де передбачено погіршення метеоумов.