ua en ru

У Дніпропетровську в результаті вибуху газу загинув бізнесмен (доповнено).

Наслідки вибуху газу, в результаті якого загинув дніпропетровський бізнесмен, було ліквідовано близько 10:00. Про це повідомив начальник прес-служби МНС України Ігор Кроль. Повідомлення про вибух зовнішньої мережі побутового газу у Кіровському районі Дніпропетровська, на вулиці Харківській, 4, у п"ятиповерховому житловому будинку надійшло до МНС о 09:12. Вибух стався на зовнішній трубі побутового газу діаметром приблизно 100 мм на висоті 2 метри від рівня землі.
Рятувальники МНС, які негайно прибули на місце, з приміщень терміново евакуювали 10 людей. Причина вибуху встановлюється. О 09:52 наслідки вибуху були ліквідовані. На місці працювали 35 рятувальників і 8 одиниць техніки МНС, працівники медицини катастроф, правоохоронці, бригади міськводоканалу, електромережі та міськгазу.
Нагадаємо, за інформацією правоохоронних органів, у результаті вибуху загинув дніпропетровський бізнесмен В.Брагинський, який мешкав у будинку неподалік.
В.Брагинський, якого пов'язують з Геннадієм Корбаном (ФПГ "Приват"), із серпня 2007 р. обіймав посаду генерального директора МБК "Україна-Канада". Раніше він очолював дніпропетровське комунальне підприємство "Облводоканал", ТОВ "Придніпровське управління будівництва".
"Міжнародну будівельну компанію "Україна-Канада" було створено в грудні 2003 року, вона входить до складу корпорації "МБК".