ua en ru

В БЮТ не виключають, що А.Яценюк може увійти до складу опозиційного уряду.

В БЮТ не виключають, що Арсеній Яценюк може увійти до складу опозиційного уряду на чолі з Юлією Тимошенко. Про це заявив голова фракції БЮТ Іван Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра відразу після того, як буде оголошена нова коаліція, і якщо буде створений уряд, ми перейдемо в опозицію, і буде сформовано уряд майбутнього... Якщо А.Яценюк захоче увійти у такий уряд, то ми його залюбки приймемо. Для цього треба, щоб він офіційно заявив про свою опозиційну діяльність. Для нього у нас знайдеться місце, як в усім талановитим людям", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, Президент України Віктор Янукович заявив за результатами зустрічі з А.Яценюком, що він відмовився від високої посади в майбутньому уряді.

"Я запропонував Арсенію Яценюку високу посаду в майбутньому уряді, який ми, сподіваюся, створимо вже найближчими днями. Але Арсеній Петрович відмовився і висловив переконання, що йому належить перейти в опозицію. Я надіюся, що це буде конструктивна опозиція, яка не руйнуватиме країну", - сказав В.Янукович.