ua en ru

В Житомирській області "замінували" будівлю ОВК, - "ОПОРА"

У Бердичеві Житомирської області сьогодні, 30 жовтня, невідомий повідомив про "замінування" приміщення міської ради, де знаходиться окружна виборча комісія № 63.

У Бердичеві Житомирської області сьогодні, 30 жовтня, невідомий повідомив про "замінування" приміщення міської ради, де знаходиться окружна виборча комісія № 63. Про це йдеться в повідомленні громадянської мережі "ОПОРА".

"30 жовтня до Бердичівського УМВС надійшло анонімне телефонне повідомлення про можливий вибух в будівлі міської ради. Співробітники міліції, які прибули на місце події, евакуювали людей та проводять перевірку приміщення", - повідомляє "ОПОРА" з посиланням на правоохоронців.

Також правоохоронці зазначили, що приміщення, яке було відведено для роботи ОВК, опечатано ще з минулих діб у присутності членів комісії та взято під цілодобову охорону.

На місці події працювала слідчо-оперативні групи.

В "Опорі" також зазначили, що 28 жовтня кілька сотень людей пікетували ОВК, протестуючи проти фальсифікації результатів волевиявлення на користь кандидата Олександра Ревеги. Зокрема, Павло Жебрівський заявляє про фальсифікації результатів виборів і подав позов до суду.

Нагадаємо, 27 жовтня у Кривому Розі "мінували" приміщення виборчкому.