ua en ru

В Житомирській обл. на засніженій трасі внаслідок ДТП загинули дві людини

В Житомирській обл. на засніженій трасі внаслідок ДТП 11 грудня загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба МНС України.

"11 грудня об 11:00 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Світин Житомирського району сталося зіткнення мікроавтобусу Volkswagen Transporter із вантажним автомобілем Volvo. За попередніми даними, Volvo прямувала з Києва на Західну Україну з вантажем бутильованої води. Мікроавтобус рухався у зустрічному напрямку. На засніженій дорозі "бус" занесло, розвернуло та він виїхав на зустрічну смугу. Водій вантажівки спробував уникнути зіткнення - максимально вивернув кермо праворуч, але марно. Лобовий удар розвів автівки по обидві сторони дороги. У Volkswagen спрацювали подушки безпеки, але люди не були пристебнуті пасками", - зазначили в МНС.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир (донька водія) мікроавтобуса загинули на місці події, водій вантажного автомобіля не зазнав серйозних пошкоджень.

Для вилучення тіл загиблих із пошкодженого мікроавтобуса залучалось відділення рятувальників загону спеціального призначення ТУ МНС у Житомирській області.

Читайте також: Снігопад паралізував рух транспорту в столиці