ua en ru

В приміщенні Луганського СБУ відключили воду та електрику, - ЗМІ

У Луганську вже другу добу проросійські активісти утримують будівлі Служби безпеки України. У будинку відключили воду і електрику,

У Луганську вже другу добу проросійські активісти утримують будівлі Служби безпеки України. У будинку відключили воду і електрику, передає ТСН.

Активісти захопили кімнату зі зброєю і продовжують будувати барикади навколо будівлі. На мітингу активісти знову збирали гроші на воду і ліхтарики.

Навколо будівлі все залишається, як і раніше - барикади, паркан. Людей, щоправда, стало менше. Переговори з проросійськими активістами спеціальна група з чиновників, міліціонерів та представників громадських організації ще не починала, сесію міськради, яку вимагали проросійські активісти, так і не скликали.

В міськраді пояснюють - взяли на розгляд документи, які принесли делегати, і зараз їх вивчають. Завтра проросійські активісти збираються пікетувати будівлю облради, а сьогодні вона пустувала, так як усіх працівників відпустили додому ще вранці.

В Луганськ вже прибула Юлія Тимошенко, чекали тут і Андрія Парубія і Валентина Наливайченка, але поки що про їх візити офіційної інформації немає.