ua en ru

У Запорізькій області в ДТП загинули троє громадян Росії

У Запорізькій області в ДТП загинули троє громадян Росії. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

У Запорізькій області в ДТП загинули троє громадян Росії. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

Так, вчора, 2 серпня 2013 р., о 17:00 поблизу с. Тернівка Вільнянського району, на 259 км автошляху Харків-Сімферополь сталося зіткнення легкового автомобіля Opel Omega з вантажним МАN, внаслідок чого три людини загинули, з них дитина 2010 р.н., та одна постраждала. ЇЇ у важкому стані госпіталізовано. Усі постраждалі є мешканцями м. Орел (Російська Федерація).

Усього в Україні за добу сталося 119 ДТП, в яких загинуло 14 осіб. В аваріях постраждали 147 осіб. Всього з початку року в Україні сталося 15 тис. 607 ДТП, в яких загинули 2 тис. 080 осіб і 19 тис. 376 осіб постраждали.

Читайте також: У Кіровоградській області в результаті ДТП за участю трьох авто постраждали шестеро осіб

Нагадаємо, 30 липня в Одеській області в ДТП загинули двоє громадян Росії. Трагедія сталася близько 13:00 на 441 км автодороги Київ-Одеса. Водій позашляховика Mitsubishi Paj.Sport виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на припаркований легковий автомобіль Skoda Octavia і на водія цього авто і двох дітей (всі громадяни Російської Федерації), які знаходилися поруч з автомобілем. Внаслідок пригоди водій автомобіля Skoda Octavia і 16-річний хлопчик загинули на місці події.