ua en ru

У Запорізькій обл. порушено справу за фактом ДТП з 9-ма постраждалими

У Запорізькій обл. порушено справу за фактом ДТП з 9-ма постраждалими

У Запорізькій області 3 січня сталася ДТП з 9-ма постраждалими на автодорозі "Харків - Сімферополь" біля села Приморське. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.

"Близько 13:30 годин на 314 км. Автодороги" Харків-Сімферополь ", водій автомобіля BMW не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Т4", - йдеться в повідомленні.

В результаті аварії травми голови отримали водії та пасажири з обох транспортних засобів. В автомобілі Volkswagen - 50-річний водій, 34-річна жінка, дві дівчини 1997 народження і двоє дітей - 2010 та в 2012 років народження. У BMW 35-річний водій, 28-річна жінка та її 8-річний син також отримали травми голови.

Працівники міліції викликали медичну допомогу та забезпечили швидке транспортування травмованих в лікарню. Зібрані на місці ДТП відомості вже внесені до ЕРДР за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Подальше досудове розслідування проводить слідчий відділ Василівського РВ ГУМВС у Запорізькій області.

Нагадаємо, раніше в Тернопільській обл. перекинувся автобус з паломниками, постраждали 5 осіб.