ua en ru

У Запорізькій обл. водій - громадянин РФ - відкусив інспектору ДАІ фалангу пальця

У Запорізькій області водій, який порушив Правила дорожнього руху (ПДД), громадянин Російської Федерації, 1962 р.н., відкусив 32-річному інспектору ДАІ фалангу пальця. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Як з'ясувалося, травмував інспектора водій, якого зупинили за перевищення швидкості руху. Пригода сталася близько 14:00 на 37 км автошляху Харків-Сімферополь на під'їзді до села Кам'янське Василівського району Запорізької області. Інспектор зупинив автомобіль Lexus, що рухався з боку Сімферополя у напрямку Запоріжжя зі значним перевищенням швидкості (вимірювач "Радіс" зафіксував швидкість 197 км/год).
Після зупинки транспортного засобу правоохоронець підійшов до водія, відрекомендувався та попросив передати документи для перевірки. Одночасно він пояснив причину зупинки автомобіля та повідомив, що складає адміністративний протокол за порушення ПДД. Натомість водій раптово схопив інспектора за руку й відкусив фалангу пальця.
За фактом травмування працівника ДАІ проведено службове розслідування, матеріали якого направлені до прокуратури. Інспектора визнано потерпілим. Проти водія порушено кримінальну справу.
Триває розслідування.