ua en ru

ДТП у Запорізькій обл.: Троє загиблих і п'ятеро постраждалих

В Запорізькій обл. сьогодні, 28 вересня 2013 р., о 5:00 на 425 км автодороги Харків - Ялта сталося ДТП, в наслідок якої загинуло троє людей та п'ятеро отримали травми.

В Запорізькій обл. сьогодні, 28 вересня 2013 р., о 5:00 на 425 км автодороги Харків - Ялта сталося ДТП, в наслідок якої загинуло троє людей та п'ятеро отримали травми. Про це повідомила прес-служба ДАІ МВС України.

"Водій автомобіля Chery Amulet A15 з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Toyota Previa", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Chery та двоє його пасажирів від отриманих травм загинули на місці пригоди, а водій автомобіля Toyota та четверо його пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Серед травмованих троє дітей: двох, шести та семирічного віку.

Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини автопригоди.

Зазначимо, в Україні за минулу добу сталося 105 дорожньо-транспортних пригод (ДТП), в яких загинуло 15 осіб. В результаті зазначених аварій постраждала 141 людина.

Всього з початку року в Україні сталося 21 тис. 268 ДТП, в яких загинули 2 тис. 933 людини і 26 тис. 423 людини постраждали.