ua en ru

У захопленому приміщенні СБУ в Луганську 500 проросійських активістів, - "Інформаційне опір"

У захопленому проросійськими активістам приміщенні Служби безпеки у Луганську станом на 08:10 10 квітня знаходяться 500 осіб.

У захопленому проросійськими активістам приміщенні Служби безпеки у Луганську станом на 08:10 10 квітня знаходяться 500 осіб. Про це керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

"За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", раніше поширена ЗМІ інформація про те, що в захопленому будинку СБУ в Луганську знаходиться близько 1 500 терористів, не підтверджується. За нашими даними, в будівлі знаходиться до 500 чол.", - написав він.

В даний час перше питання, за словами Тымчука, який виноситься проросійськими активістами в ході переговорів їх представників з співробітниками українських спецслужб - можливе звільнення від кримінальної відповідальності тих, хто брав участь у захопленні будівлі.

Нагадаємо, 9 квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що конфлікт у східних областях України буде вирішено за 48 годин. За його словами Авакова, для вирішення конфліктної ситуації може бути застосований силовий сценарій.