ua en ru

В.Янукович та Н.Назарбаєв домовилися про план дій на 2011 р

Президент України Віктор Янукович і Президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв домовилися про план дій на 2011 р. в рамках офіційного візиту голови Казахстану до України. Про це передає кореспондент РБК-Україна з Адміністрації Президента України, де відбулися переговори В.Януковича і Н.Назарбаєва. Голови держав підписали Протокол про внесення змін і доповнень до Плану дій на 2010-2011 рр.
У свою чергу, міністри закордонних справ України і Казахстану підписали договір між Кабміном України і урядом Казахстану про умови розміщення дипломатичних відомств в Україні і Казахстані.
При цьому міністри науки і освіти України і Казахстану підписали договір між міністерствами науки і освіти про співпрацю у сфері науки і освіти.
Уповноважені з прав людини двох держав також підписали по угоду про співпрацю між уповноваженими з прав людини.
Також в рамках офіційного підписання була підписана угода про співпрацю у сфері фізичної культури, туризму і спорту; план співпраці між Національними космічним агентствами України і Казахстану на 2010-2011 рр., меморандум про співпрацю між Держкомітетом фінмониторинга України і мінфіном Казахстану у сфері протидії корупції, угода про співпрацю у сфері транспорту і зв'язку.