ua en ru

У Вишгороді біля ОВК 96 правопорядок не порушується, - МВС

У Вишгороді Київської області біля обласної виборчої комісії (ОВК) № 96 присутні не порушують правопорядок.

У Вишгороді Київської області біля обласної виборчої комісії (ОВК) № 96 присутні не порушують правопорядок. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Київській обл.

"Сьогодні, 27 жовтня, близько 01:00 ночі до чергової частини Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення від працівника міліції, який забезпечує охорону громадського порядку. Правоохоронець повідомив про те, що у місті Вишгород Київської області до окружної виборчої комісії №96, що розташована по вулиці Мазепи, 9 прибули невідомі особи в кількості близько 20 чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що група людей намагалася потрапити до приміщення ОВК, однак, їх не пустили туди. Наразі чоловіки знаходяться біля приміщення ОВК і не порушують правопорядок", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, працівники спецбатальйону міліції посилено охороняють приміщення даної окружної виборчої комісії.
"Голови та члени ДВК спокійно потрапляють до ОВК і здають бюлетені та протоколи. Інформація викладена в мережі Інтернет про пошкоджені ящики з бюлетенями не підтвердилася", - підкреслюють в МВС.

Раніше повідомлялося, що під час сутички біля ОВК були пошкоджені ящики з бюлетенями. Пізніше повідомили, що всі ящики з бюлетенями цілі.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня 2014 р. в Україні проходили дострокові вибори Верховної Ради України.