ua en ru

У Волинській обл. гранатою підірвали 2 автомобіля

У Волинській області гранатою підірвали два автомобілі.

У Волинській області гранатою підірвали два автомобілі. Про це повідомляє прес-служба обласного УМВС України.

"О 12:50 в чергову частину Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 57-річної жительки села Зміїнець про те, що поблизу будинку виявила пошкоджений автомобіль "Лексус", - йдеться в повідомленні.

Міліція встановила, що близько 12:45 біля будинку заявниці пролунав вибух. В результаті було пошкоджено два автомобілі "Лексус", які належать їй та її чоловікові. Під час огляду місця події правоохоронці з'ясували, що транспортні засоби пошкоджені в результаті вибуху гранати Ф-1.

Ще один вибух прогримів о 00:30 у селі Озеряни Турійського району. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що в результаті вибуху невідомої речовини пошкоджено зовнішню стіну і фундамент будинку, який належить 49-річному чоловікові.

Відомості про події належним чином зареєстровані, розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Нагадаємо, 17 жовтня на полігоні в Криворізькому гарнізоні Дніпропетровській обл. в результаті вибуху гранати загинув один військовослужбовець, а ще один отримав осколкове поранення.