ua en ru

В.Вексельберг: Інтеграція українського та російського бізнесу стане заставою реалізації потенціалу обох країн

Інтеграція українського і російського бізнесу стане заставою реалізації потенціалу обох країн. Про це заявив на прес-конференції російський бізнесмен, голова правління ВАТ "Тюменська нафтова компанія", президент ЗАТ "Ренова", президент фонду "Сколково" Віктор Вексельберг, передає кореспондент РБК-Україна.
"Інтеграція російського і українського бізнесу - застава великого, величезного потенціалу, який на сьогоднішній день не реалізовано", - сказав В.Вексельберг.
За його словами, Україні слід прагнути до того, аби реалізовувати будь-яку можливість для приходу в глобальний ринок.
"Звичайно ж, Україні потрібні капітали. На сьогоднішній день за тією інформацією, яку я бачу, звичайно ж, приплив капіталу до України не відповідає тому рівню потреб, який є. При цьому ще раз хочу повторити, що наприклад французькі капіталісти, або ЄС-сівські, або ще якісь, тривалий час думатимуть, перш ніж приймати якісь рішення, зважувати ризики, які неминуче існують. Український капітал гармонійніший по відношенню до російського", - сказав В.Вексельберг.
Він також відзначив, що Києву і Москві слід було б зняти всілякі бар'єри і перепони, які продовжують існувати між нашими країнами.