ua en ru

В "Укравтодорі" на період Євро-2012 створено дорожній інформаційно-аналітичний центр

На період проведення чемпіонату Європи з футболу з 1 червня 2012 р. по 31 липня 2012 р. в "Укравтодорі" створено та функціонує дорожній інформаційно-аналітичний центр з інформаційного обслуговування водіїв і автотуристів на чемпіонаті Європи з футболу "Дорінфоцентр", передає прес-служба "Укравтодору".

"Дорінфоцентр", як повідомляє прес-служба, надасть можливість заздалегідь спланувати маршрути руху автомобільними дорогами України з отриманням максимально достовірної інформації про найкращий маршрут руху, наявність критичних ситуацій на дорогах, об‘єкти дорожнього сервісу (автозаправні станції, станції технічного обслуговування автомобілів, мотелі, кемпінги, пункти харчування тощо), можливість паркування у буферних зонах.

Отримати цілодобову інформаційну підтримку та за необхідності викликати допомогу служб охорони правопорядку, державтоінспекції, медичної допомоги та рятувальної служби (на трьох мовах - українською, російською та англійською) можна по телефону гарячої лінії +38(044) 303-99-10, +38(044) 303-99-20.