ua en ru

В "Українському виборі" заявили про напад на офіс руху

У ніч з 22 на 23 лютого невідомі проникли в офіс Громадського руху "Український вибір", викравши сервери і робочу документацію, що стосувалася розробки законопроектів про боротьбу з корупцією, захисту права власності народу на землю, забезпечення механізму народовладдя. Про це повідомляє прес-служба руху.

"Ми приносимо вибачення всім громадянам, що звернулися до нас за правовою допомогою в останній час. У зв'язку з тим, що ваші листи викрадені - ми не зможемо дати відповідь у встановлений законом термін. Однак, завдяки збереженим електронним копіям наших даних, "Український вибір" легко встановить, яка з політичних сил має намір скористатися викраденими законодавчими напрацюваннями", - йдеться в заяві прес-служби.

Також в русі заявили, що ідеї, які відстоює "Український вибір", рано чи пізно стають надбанням широкої громадськості. Серед прикладів називається повернення Конституції 2004 року, головним розробником та ініціатором якої є Віктор Медведчук; відмова від підписання кабальної для України Угоди про Асоціацію з ЄС.

"Український вибір" заявив, що продовжить служити народу України і буде домагатися того, щоб долю країни вирішували не молодчики з бітами і кувалдами, а весь український народ.