ua en ru

В "Українському виборі" спростовують інформацію про співпрацю з режимом Януковича

З моменту створення руху "Український вибір" перебував в опозиції до чинної влади і не підтримував парламентську опозицію, яка діяла з нею спільно, протистоячи ідеям народовладдя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби громадського руху "Український вибір".

"Противники ідей народовладдя використовують проти "Українського вибору" і його лідера Віктора Медведчука принцип геббельсівської пропаганди: "Ми домагаємося не правди, а ефекту". Цього разу нова влада намагається звинуватити наш рух у співпраці з Януковичем", - повідомляє прес-служба.

У русі заявляють, що "Український вибір" ніколи не співпрацював з корупційним режимом Януковича, у зв'язку з чим діяльність руху намагалися заборонити.

"Проти нас велася інформаційна війна. Перші ж ролики соціальної реклами "Українського вибору" були заборонені на всіх телеканалах. Сьогодні так звана нова влада знову намагається закрити і заборонити рух", - говоритися в повідомленні прес-служби.

"Український вибір" відзначає, що рух як і раніше не має доступу на центральні телеканали України.
В якості ілюстрації до вищесказаного представники руху виклали в мережу відеоролик соціальної реклами, який був заборонений за вказівкою Віктора Януковича.

"Головний герой ролика - це збірний образ хабарника, корупціонера, казнокрада. Такі чиновники були за старої влади, є вони і в новій. Адже перезавантаження системи не відбулося. Змінилися тільки персоналії і таблички на дверях "високих кабінетів", а цілі та методи залишилися незмінними", - підкреслює прес-служба руху "Український вибір".