В Україні за січень-лютий переробка молока зросла на 17% - до 151,8 тис. т

В Україні за січень-лютий 2014 р. переробка молока зросла на 17% - до 151,8 тис. т у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

В Україні за січень-лютий 2014 р. переробка молока зросла на 17% - до 151,8 тис. т у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ).

При цьому в лютому цього року було вироблено 77,5 тис. т молока, тоді як в лютому 2013 р. даний показник був менше на 22% і склав 63,6 тис. т.

У повідомленні також наголошується , що виробництво йогуртів та іншої кисломолочної продукції за січень-лютий зменшилася на 2,3% і склало 8,1 тис. т., в той час як виробництво сирів залишилося на колишньому рівні. У свою чергу виробництво сиру в порівнянні з січнем-лютим 2013 р. зросло на 24%.

Так, у січні-лютому 2014 р. спостерігалося зростання надходження молока на переробку від сільськогосподарських підприємств, саме це і збільшило виробництво молока на 6,2%. Таке зростання, в тому числі, пояснюється переорієнтацією у виробництві молочної продукції.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся