ua en ru

В Україні у святкуванні Дня Незалежності взяли участь понад 1 млн осіб

В Україні у святкуванні 22-ї річниці Незалежності взяли участь понад 1 млн українців і гостей країни. Зазначимо, що половина з них, близько 500 тис. осіб, взяли участь у святкових заходах у Києві.

В Україні у святкуванні 22-ї річниці Незалежності взяли участь понад 1 млн українців і гостей країни. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Фотогалерея: Народні гуляння в Києві на День Незалежності України 2013

Зазначимо, що половина з них, близько 500 тис. осіб, взяли участь у святкових заходах у Києві.

У цілому, урочистості проходили у 685 населених пунктах країни. Організатори свята провели понад 1,2 тис. масових заходів.

Як повідомили у прес-службі МВС, в Україні під час святкування 22-ї річниці Дня Незалежності не було зафіксовано грубих порушень громадського порядку.

В Україні у святкуванні Дня Незалежності взяли участь понад 1 млн осіб

Фотогалерея: День Незалежності України 2013 - офіційні урочистості в Києві

Охорону громадського порядку та безпеку українців, а також зарубіжних гостей під час проведення масових культурних акцій забезпечували майже 14 тис. працівників органів внутрішніх справ.

Як відомо, під час святкових днів у посиленому режимі чергують 8,5 тис. співробітників ДержНС і 2,3 тис. одиниць техніки. У Києві у святкові дні в режимі посиленого чергування - близько 800 чол. особового складу та понад 200 од. техніки, в резерві - ще більше 600 чол. і 160 од. техніки.

Нагадаємо, святкові заходи в Україні продовжаться в неділю, а також завтра, 26 серпня.