ua en ru

В Україні в день закриваються більше 150 підприємств, - Н.Королевська

В Україні в день закриваються більше 150 підприємств. Про це на брифінгу у ВР заявила голова комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, народний депутат від БЮТ Наталія Королевська, передає кореспондент РБК-Україна.
При цьому Н.Королевська відзначила, що підприємці у зв'язку з тим, що нинішній уряд не враховує їх вимог та зауважень до податкового кодексу не зупиняється і продовжує проводити акції протесту.
За її словами, наступна акція протесту під стінами ВР відбудеться 4 листопада. "Деякі підприємства йдуть по шляху міграції або йдуть у підпілля, оскільки не видно подальшої перспективи розвитку в існуючому податковому режимі. Ті підприємства, які мають мобільні активи, на сьогоднішній день закривають свій бізнес в Україні. Більше 150 підприємств ліквідується в день, і (підприємці - ред.) готові продовжувати розвивати бізнес в інших країнах", - зазначила народний депутат.
Крім того, вона підкреслила, що ті підприємства, які не мають активів, переходять в "режим окупації" або проводять акції протесту та мітинги.