ua en ru

В Україні стартувала платформа он-лайн навчання "Академія навичок"

В Україні почала працювати "Академія навичок" - он-лайн платформа для самоосвіти та побудови кар'єри, унікальний проект для України та країн СНД в області он-лайн навчання, який дасть можливість громадянам України безкоштовно придбати необхідні навички і знання для конкурентоспроможності на ринку праці. Про це повідомляє прес-служба "Академії навычок".

Згідно з повідомленням, навчання в академії безкоштовно. Відео-матеріали, тести, кейси доступні в будь-який час і скрізь, де є інтернет. Необхідно лише зареєструватися на сайті. Обмежень за віком немає. Реєстрація відкрилася 12 листопада 2013 року.

"Перша мета, яку ми розкриваємо на сайті - це мета "Знайти роботу"", - йдеться в повідомленні.

Програма навчання представлена 5 курсами: як визначити роботу мрії; ефективне працевлаштування; ораторське мистецтво; тайм-менеджмент (самоорганізація); нетворкінг. Наступними курсами в рамках інших цілей на сайті стануть наступні: самопрезентація; профорієнтація; кар'єрний шлях; імідж для створення кар'єри; особиста фінансова грамотність; конфліктологія; ефективні продажі; написання бізнес-плану; лідерство; стресостійкість і релаксація.

Як показали дані власного соціологічного дослідження академії, в першу чергу молодь хоче бачити в якості викладачів -тренерів-практиків. Тому на сайті академії всі тренери-практики з 10 річним стажем роботи за напрямом тренінгів.

Даний проект буде включати в себе діяльність Інтернет-порталу www.skillsacademy.com.ua і проведення ряду масових заходів нового формату - Інтелект-івентів, які дають можливість експертам, компаніям, державним організаціям та талановитої молоді обговорювати, пропонувати і реалізовувати конкретні інструменти для вирішення питань ефективності освіти, працевлаштування, відкриття власної справи.


"Цей проект покликаний не просто давати знання та навички, а навчити всіх бажаючих правильно ставити і досягати цілей. Ми вирішили створити Інтернет-портал, тому що на відміну від університетів і компаній, це комфортне середовище для молоді. Ми даємо їм можливість "грати на домашньому полі", отже, легко домогтися успіху. Академічна освіта дуже потрібно, однак не можна провчитися 5-6 років і все. Потрібно вчитися і самовдосконалюватися все життя. Цей проект покликаний стати своєрідним "перекладачем" мови бізнесу для шукачів роботи. Вони будуть мати можливість створити абсолютно новий формат резюме, де буде чітко показані всі їх вміння і навички. Тому потенційний роботодавець зможе з легкістю знайти собі потрібного кандидата. Як правило, кадрові агентства беруть оплату з шукачів роботи (відсоток з першої заробітної плати), тренінги в топових тренерів теж задоволення не з дешевих, а цей проект є безкоштовним. Тому не втрачайте свій шанс", - зазначила керівник напряму освітнього проекту "Академія навичок" Олександра Решмедилова.


"Академія навичок" створена на базі найстарішої студентської організації "Українська Студентська Спілка" ( заснована в 1989 р., реалізувала більше 100 масштабних проектів, має представництва у всіх регіонах України). Пропоновані технології 2 роки апробувалися в рамках соціального проекту "Центр Майбутнього: Золотий кадровий резерв" і є результатом запровадження 10-річного досвіду його команди в сфері молодіжної політики.