ua en ru

В Україні залишаються підтопленими 13 населених пунктів у Київській та Волинській областях, - ДержНС

В Україні залишаються на сьогоднішній день підтопленими 13 населених пунктів у Київській та Волинській областях. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"В результаті весняного водопілля та підйому ґрунтових вод відзначається часткове підтоплення 56 дворогосподарств та присадибних ділянок у 13 населених пунктах, а саме: Волинська область - 20 дворів та присадибних ділянок у чотирьох населених пунктах, Київська область - 36 дворів та присадибних ділянок у дев'яти населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

Протягом доби для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від ДержНС залучалося шість чоловік особового складу та чотири одиниці насосного обладнання. За добу відкачано 1,94 тис. куб. м води (всього з 2 квітня відкачано 1 млн 101 тис. 180 куб. м води).

Крім того, за інформацією "Укравтодору", проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечений. Водночас, на автошляхах Київської та Чернігівської областей обмежено рух транспортних засобів.

Читайте також: В Україні залишаються підтопленими 70 присадибних ділянок, - ДержНС