ua en ru

В Україні на поточному тижні погода буде стабільною, температура вночі сягне -28, - Гідрометцентр

В Україні поточного тижня спостерігатимуться переважно стабільні погодні умови без суттєвих опадів та з температурним режимом вночі до -28 та вдень до -6 градусів. Про це на брифінгу заявив начальник Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

"Загалом ситуація (на поточному тижні) більш стабільна, ніж була минулого тижня. Суттєвих значних опадів ми не чекаємо на території України протягом 17-22 грудня. Хоча подекуди опади будуть випадати у вигляді невеликого та помірного снігу та снігу з дощем", - заявив Кульбіда.
За його словами, температурний режим суттєво не зміниться і становитиме вночі переважно від -8 до -24, а вдень від -1 до -6 градусів.

Разом із цим, на півдні України та акваторії Чорного і Азовського морів, як зазначив Кульбіда, спостерігатиметься посилення вітру. Подекуди спостерігатимуться шквальні вітри, які досягатимуть 28 м/сек.

"Нових небезпечних явищ, які могли порушити роботу народногосподарського комплексу чи суттєво впливати на умови життєдіяльності населення ми не чекаємо", - додав Кульбіда.

Читайте також: ДАІ просить водіїв у зв'язку з поганою погодою утриматися від поїздок на власному транспорті