ua en ru

В Україні до кінця 2011 р. відремонтують шість автодоріг, які внесені в програму підготовки до Євро-2012, - А.Клюєв

В Україні до кінця 2011 р. відремонтують шість автодоріг, які внесені в програму підготовки до Євро-2012, а саме траси Київ-Дніпропетровськ, Київ - Харків, Київ-Донецьк, Київ-Житомир, Житомир-Рівне і Донецьк-Ростов. Про це сьогодні в Харкові повідомив перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, передає кореспондент РБК-Україна.
Нагадаємо, сьогодні під час урочистого відкриття Кільцевої дороги в Харкові А.Клюєв заявив, що уряд профінансував будівництво Кільцевої дороги в Харкові в розмірі 500 млн грн. Відповідаючи на запитання журналіста про суму, виділену на будівництво, А.Клюєв відзначив: "500 млн грн. Вони оплачені "Укравтодором".
У той же час, за словами заступника голови Харківської облдержадміністрації (ОДА) Валентина Дулуба, на будівництво дороги Харків отримав з держбюджету 52 млн грн. Решта коштів, за його словами, місто отримає до кінця року.
Загалом, на будівництво дороги в Харкові 320 млн грн вкладено в роботу, а що залишилися 180 млн грн - на розвиток інфраструктури.
Слід зазначити, що сьогоднішнє відкриття дороги має символічний характер, оскільки для автотранспорту дорога вже відкрита з 26 жовтня.