ua en ru

В Україні для забезпечення порядку щодня буде залучатися 5 тис. військовослужбовців ВВ

Відповідно до рішення командувача внутрішніх військ МВС України з 5 березня 2014 р. з метою забезпечення громадської безпеки та стабілізації обстановки у всіх регіонах держави для охорони громадського порядку щоденно буде залучатися близько 5 тис. військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Відповідно до рішення командувача внутрішніх військ МВС України з 5 березня 2014 р. з метою забезпечення громадської безпеки та стабілізації обстановки у всіх регіонах держави для охорони громадського порядку щоденно буде залучатися близько 5 тис. військовослужбовців внутрішніх військ МВС України. Про це повідомляє прес-служба внутрішніх військ МВС України.

Особовий склад буде нести службу самостійно, а також у складі спільних нарядів зі співробітниками органів внутрішніх справ та громадськими активістами.

Основна увага буде приділена районам з найбільш складною криміногенною обстановкою.

Військові наряди внутрішніх військ у зазначеній кількості будуть нести службу з охорони громадського порядку доки не нормалізується криміногенна обстановки та зведеться до мінімуму загроза життю громадян.