ua en ru

В Україні 24 лютого громадський порядок охороняють 7,5 тис. правоохоронців, - МВС

У всіх регіонах України станом на ранок 24 лютого громадський порядок охороняють 7,5 тис. правоохоронців і більше 4,8 тис. громадян, а також 1,6 тис. активістів патрулюють вулиці своїх міст самостійно.

У всіх регіонах України станом на ранок 24 лютого громадський порядок охороняють 7,5 тис. правоохоронців і більше 4,8 тис. громадян, а також 1,6 тис. активістів патрулюють вулиці своїх міст самостійно. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

У МВС зазначають, що до охорони громадського порядку на території держави в середньому на добу залучається близько 22 тисяч правоохоронців. Серед них - 7,5 тис. працівників патрульної служби, 4 тис. інспекторів ДАІ, 2 тис. працівників підрозділів ДСО та понад 4 тис. військовослужбовців внутрішніх військ. Їм в охороні громадського порядку надають допомогу 3,6 тисяч членів громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону.

При цьому 23 лютого, як зазначається, до охорони правопорядку залучалося понад 9,4 тис. співробітників міліції і майже 6,3 тис. громадян у складі піших нарядів та автопатрулів. 1,9 тисячі громадян здійснювали патрулювання самостійно.