ua en ru

У ЦВК надійшли протоколи з округу №45, де перемогу здобув Звягільський

У Центральну виборчу комісію надійшов оригінал протоколу окружної виборчої комісії №45 (ОВК з Донецька була перенесена в Слов'янськ), де перемогу здобув самовисуванець Юхим Звягільський.

У Центральну виборчу комісію надійшов оригінал протоколу окружної виборчої комісії №45 (ОВК з Донецька була перенесена в Слов'янськ), де перемогу здобув самовисуванець Юхим Звягільський. Про це сьогодні під час засідання повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, передає кореспондент РБК-Україна.

Звягільський набрав 72,73% голосів. Його найближчий конкурент-кандидат від "Блоку Петра Порошенко" Віталій Юрко отримав 12,40%.

За партійними списками найбільше голосів в окрузі отримала партія "Блок Петра Порошенко" - 57,68%, на другому місці "Опозиційний блок" з результатом 18,94%, замикає першу трійку "Сильна Україна" - 15,41%.

Раніше відповідним рішенням ЦВК центр виборчого округу №45 був перенесений з Донецька в Слов'янськ. У день виборів тут працювали лише 4 з 100 виборчих дільниць. У голосуванні взяли участь 2тис. 64 виборців.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли вибори до Верховної Ради.