ua en ru

В ЦВК сподіваються, що АТО завершиться до 26 жовтня

В Центральній виборчій комісії сподіваються, що антитерористична операція (АТО) на сході України завершиться до дня проведення позачергових виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 р

В Центральній виборчій комісії сподіваються, що антитерористична операція (АТО) на сході України завершиться до дня проведення позачергових виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 р. Про це заявив сьогодні на брифінгу голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайло Охендовський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сподіваємось на успішне завершення АТО до дня проведення позачергових виборів народних депутатів України. В ідеалі ми сподіваємось на те, що вибори зможуть пройти на усіх без винятку виборчих дільницях Донецької і Луганської області. Але наш підхід полягатиме в тому, щоб забезпечити обрання народних депутатів України в кожному з одномандатних округів Донецької області та в кожному з одномандатних округів Луганської області", - сказав Охендовський.

Він наголосив на тому, що найперше ЦВК дбатиме про безпеку всіх суб'єктів виборчого процесу.

"Ми будемо виходити з того, що в першу чергу необхідно буде забезпечити максимальну безпеку для виборців, для організаторів, членів виборчих комісій, інших органів які беруть участь в організації виборчого процесу", - заявив голова ЦВК.