ua en ru

У центрі Києва на завтра запланований велопарад з нагоди Дня прапора України

В центрі міста Києва на Хрещатику 23 серпня відбудеться патріотичний велопарад та благодійна велогонка з нагоди Дня державного прапора України.

В центрі міста Києва на Хрещатику 23 серпня відбудеться патріотичний велопарад та благодійна велогонка з нагоди Дня державного прапора України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, о 10:00 на Майдані Незалежності стартує велосипедний заїзд Kiev Fixed Criterium на трекових велосипедах. Змагання будуть проводитися за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) - вул. Хрещатик - Європейська площа (розворот у зворотному напрямку) - вул. Хрещатик до перехрестя з бульваром Т. Шевченка розворот у зворотному напрямку) - Майдан Незалежності (10 кіл). Участь у велозаїзді беруть велосипедисти-аматори.

Крім цього, о 12:00 почнуться велогонки для представників засобів масової інформації. Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов дасть старт журналістам. Велосипедний заїзд "Horizon Media Cup" пройде за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) - вул. Хрещатик - Європейська площа (розворот у зворотному напрямку) - вул. Хрещатик до перехрестя з бульваром Т. Шевченка (розворот у зворотному напрямку) -Майдан Незалежності (6 кіл).

"Благодійні велогонки Horizon Media Cup будуть проходити з основною метою - зібрати якомога більше коштів для допомоги пораненим солдатам в зоні АТО, які перебувають у військовому госпіталі", - наголошується в повідомленні.

О 13:00 всі бажаючі разом з першим заступником голови КМДА Ігорем Ніконовим будуть стартувати з Майдану Незалежності (вул. Хрещатик - вул. Павла Скоропадського - вул. Лесі Українки) до вул. Госпітальної, 18.

На території військового госпіталю буде організована передача зібраних коштів пораненим в зоні АТО бійцям.