ua en ru

У центрі Києва 3-18 липня буде припинено постачання гарячої води

ПАТ "Київенерго" з 4 по 18 липня 2012 р., після завершення Євро-2012, проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Печерського, Голосіївського, Шевченківського та Подільського районів. У зв'язку з цим з 18:00 3 липня постачання гарячої води буде тимчасово припинено у центральній частині Києва. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

Зокрема випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах:
- вулиць Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, проспекту Перемоги, вулиць Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявського узвозу, вулиць Кудрявської, Вознесенського узвозу, Киянівського провулку, Андріївського та Володимирського узвозів, вулиць Грушевського, Інститутської, Шовковичної, Богомольця, Первомайського, Печерського узвозу, вулиць Мечникова, Госпітальної, Еспланадної, Руставелі, Короленківської, Гайдара, уздовж річки Либідь.

Випробування проводитимуться тепломережною водою, охолодженою до температури не вищої, ніж 40оС, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Це дозволить виявити і ліквідувати максимально можливу кількість пошкоджень, запобігши таким чином їхній появі під час опалювального сезону.

Нагадаємо, у Києві в Святошинському та Солом'янському районах з 25 червня по 9 липня буде припинено постачання гарячої води.