ua en ru

Протягом доби бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню, - Міноборони

Протягом доби бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Протягом доби бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Так, бойовики обстріляли блокпости сил АТО в Слов'янську, Краматорську і Тарани Донецької області, а також в населених пунктах Нижня Вільхівка, Привілля, Бірюкове Луганської області.

"Не дивлячись на оголошення українською стороною режиму припинення вогню, ватажків терористичних банд продовжують проводити обстріл блокпостів і збройні напади на колони підрозділів силових структур України в Донецькій і Луганській областях. Бойовики кілька разів обстрілювали... один із блокпостів поблизу міста Слов'янськ... Згодом бойовики вчинили напад на колону тилового забезпечення в районі населеного пункту Нижня Вільхівка в Луганській області", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у другій половині дня ополченці здійснювали обстріл опорного пункту сил АТО в районі населеного пункту Тарани, Донецької області. В районі населеного пункту Привілля Луганської області, бойовики влаштували засідку і заклали фугас на маршруті руху колони українських військових, які перевозили гуманітарний вантаж. Також протягом ночі бойовики кілька разів здійснювали мінометні обстріли блокпосту поблизу Слов'янська, в районі аеродрому в Краматорську, а також смт Бірюкове Луганської області.