ua en ru

У зв'язку зі створенням зерновий корпорації хлібокомбінати ліквідовуватися не будуть, - А.Клюєв

У зв'язку зі створенням зерновий корпорації хлібокомбінати будуть перепідпорядковані "Державній продовольчо-зерновій корпорації України" і ліквідовані не будуть. Про це сьогодні у Харкові заявив перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ті керівники, які піднімають питання про ліквідацію хлібокомбінатів і скорочення робочих місць, просто бояться втратити свої насиджені місця у зв'язку з тим, що дуже погано справляються зі своїми робочими обов'язками", - заявив А.Клюєв.
За словами А.Клюєва, хлібокомбінати "як працювали, так і працюватимуть, і ніяких скорочень не буде". На думку віце-прем'єра, підприємства "працюватимуть ще краще, оскільки будуть повністю завантажені".
Раніше представники Ізюмського комбінату хлібопродуктів (Харківська обл.) заявили, що через ліквідацію 36 дочірніх підприємств ДАК "Хліб України", до числа яких входить і Ізюмський хлібокомбінат, близько двохсот співробітників підприємства втратять роботу.
Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 11 серпня 2010 р., замість ДАК "Хліб України" в країні створена "Державна продовольчо-зернова корпорація України", до управління якої перейдуть майнові комплекси ліквідованих ДП компанії "Хліб України".