ua en ru

У Стаханові депутати міськради зірвали спробу призначити референдум про статус регіону

Депутати міськради Стаханова не з'явилися на сесію і зірвали засідання, на якому мало розглядатися питання про проведення референдуму про статус регіону

Депутати міськради Стаханова не з'явилися на сесію і зірвали засідання, на якому мало розглядатися питання про проведення референдуму про статус регіону. Про це повідомив депутат міськради, лідер всеукраїнської громадської організації "Народна довіра" Сергій Шахов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Сьогодні в Стаханові зірвалася чергова спроба мера міста зібрати сесію і проголосувати за проведення референдуму. Депутати міськради не побажали бути присутніми і не з'явилися на сесію, кворум не відбувся. Було лише 23 депутати", - написав Шахов.

Він також повідомив, що мер Стаханова Юрій Борисов вирішив залучити народну увагу провокацією - він облив зеленкою, вийшов до натовпу і заявив, що це зробив Шахов.

"Розлючений натовп спробував захопити мій бізнес-центр. На захист встала молодь і без зброї захистила офіс. Після того як сепаратисти розійшлися під будівлею міськради, громадяни знову підняли прапор міста Стаханова замість прапора псевдо-республіки. Я хочу підкреслити, що Стаханов був і залишається українським містом", - заявив Шахов.

Він також зазначив, що наступна спроба зібрати сесію міськради Стаханова, швидше за все, відбудеться 5 травня 2014 р.