ua en ru

У США на відкритті фондових торгів 23 липня очікується підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 23 липня очікується підвищення провідних індексів. Інвестори налаштовані оптимістично напередодні публікації звітності низки компаній, включаючи хімічну DuPont Co. (Найбільша за капіталізацією хімічна компанія США) і поштову United Parcel Service, найбільшу в світі компанію подібного профілю.

Крім вищезгаданих компаній свої фінансові звіти оприлюднять сьогодні 35 компаній, що входять у розрахункову базу індексу "широкого ринку" S&P 500. Всього на сьогоднішній день свої звіти оприлюднили 111 компаній: результати 72% з них перевищили очікування експертів за показниками прибутку та 51% - за обсягом продажів.

Виробник мікрочіпів Texas Instruments може продемонструвати зростання котирувань (на це вказує зростання котирувань компанії на торгах у Німеччині), після того як компанія дала позитивний прогноз за показниками на III квартал 2013 р. Зокрема, компанія повідомила, що чекає обсягу продажів на рівні 3, 09 млрд дол. - 3,35 млрд дол., у той час як прогнози аналітиків знаходяться на рівні 3,2 млрд дол. Компанія очікує, що прибуток на акцію складе 0,49 дол. - 0,57 дол. при прогнозі експертів на рівні 0,51 дол./акція.

Netflix, що надає послуги інтернет-прокату відео, може, навпаки, відзначитися зниженням котирувань, після того як компанія повідомила про менший обсяг користувачів ресурсу в II кварталі 2013 р., Ніж очікували аналітики. Компанія повідомила про 630 тис. нових користувачів ресурсу онлайн-телебачення в США, у той час як аналітики прогнозували, що число користувачів зросте на 700 тис.

Банківську групу CapitalSource Inc. може чекати підвищення котирувань на тлі інформації про злиття з PacWest Bancorp. При цьому PacWest Bancorp з активами на 7 млрд дол виплатить за акції CapitalSource 2,3 млрд дол. (з розрахунку 2,4 дол. за папір грошовими коштами, решта - шляхом обміну акціями). Очікується, що операція буде закрита в I кварталі 2014 р.

У відсутність макроекономічних новин вся увага інвесторів буде зосереджено на корпоративній статистиці. До відкриття торгової сесії з'являться звіти оборонного концерну Lockheed Martin, промислової United Technologies, телекомунікаційної AT&T.

Станом на 14:42 мск котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones підвищилися на 16,00 пункту (+0,10%), на індекс S & P - на 3,00 пункту (+0,18%), на індекс Nasdaq - на 10,25 пункту (+0,34%).