ua en ru

У США на відкритті фондових торгів 18 березня очікується підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 18 березня очікується підвищення провідних індексів.

На відкритті фондових торгів в США 18 березня очікується підвищення провідних індексів. Висхідна тенденція підтримала ралі, зареєстроване напередодні.

За підсумками фондових торгів в США 17 березня всі три індекси пішли в зелену зону: Dow піднявся більш ніж на 1%, S&P 500 додав 1%, а високотехнологічний Nasdaq підтягнувся на 0,8%.

Деякий тиск на біржі надає наступне засідання ФРС, яке пройде 18 і 19 березня. Як очікується, за результатами засідання буде прийнято рішення про подальше скорочення програми кількісного пом'якшення QE3.

Міжнародно-політична ситуація залишається досить напруженою. Кримчан висловилися за входження до складу Росії, що спонукало США і Європу до прийняття санкцій відносно ряду російських і кримських політичних діячів. Тим не менш, результат референдуму, як і подальші дії політиків, був цілком передбачуваний і не став для інвесторів великим сюрпризом.

На корпоративному фронті котирування компанії Hertz, що спеціалізується на прокаті автомобілів, зростають в ході pre-market торгів на 0,3%. Це відбувається на тлі повідомлення компанії про квартальні прибутки і намір відокремити підрозділ, що займається прокатом обладнання.

До офіційного відкриття торгів відзвітує продавець аксесуарів та взуття DSW.

Після закриття торгової сесії результати своєї фінансової діяльності за квартал оприлюднюють розробник програмного забезпечення Oracle, Adobe Systems, що також працює у сфері програмного забезпечення, компанія SolarCity, що працює з поновлюваними джерелами енергії та модний рітейлер Pacific Sunwear.